Temreli İlkokulu
Temrenli mahallesi, Temreli İlkokulu, Van/Çaldıran
(536) 8632008

VİZYON

Öğrencilerin 21. yüzyıl becerilerini kazanmalarını, eleştirel düşünme, yaratıcılık, işbirliği ve iletişim yeteneklerini geliştirmelerini hedefleyen, her çocuğun bireysel yeteneklerini keşfedip geliştirebileceği, teknolojiyi etkin kullanarak öğrenmeyi destekleyen, kültürel ve sosyal değerlere saygılı, çevreye duyarlı, sağlıklı yaşam bilincine sahip bireyler yetiştiren bir eğitim anlayışını benimser. Bu vizyon, öğrencilere sadece akademik bilgi sağlamakla kalmaz, aynı zamanda onları hayatın farklı alanlarında başarılı olmaları için gerekli olan sosyal ve duygusal becerilerle donatır. Eğitim sistemi, öğretmenlerin sürekli mesleki gelişimine önem verir ve aileler ile etkili bir iletişim ve işbirliği içinde olmayı amaçlar. Böylece, her çocuk kendi potansiyelini en üst düzeyde gerçekleştirebilir ve küresel toplumun aktif, sorumlu bir üyesi olarak yetişir.

MİSYON

Öğrencilere güvenli, kapsayıcı ve teşvik edici bir ortam sağlayarak temel bilgi ve becerilerin yanı sıra eleştirel düşünme, problem çözme ve yaratıcılık gibi 21. yüzyıl becerilerini kazandırmaktır. Bu eğitim yolculuğu, öğrencilerin bireysel yeteneklerini keşfetmelerine, sosyal sorumluluk ve etik değerlerle donanmalarına yardımcı olmayı amaçlar. Aynı zamanda, farklı kültürel arka planlardan gelen öğrencilerin birbirlerine saygı duymalarını ve birlikte çalışma becerilerini geliştirmelerini teşvik eder. Bu misyon, Türkiye´nin geleceğini şekillendirecek bilinçli, sorumlu ve duyarlı bireyler yetiştirmek için toplumsal çeşitlilik ve kültürel zenginliği kucaklayarak ulusal ve küresel sorunlara çözüm bulma kapasitesine katkıda bulunmayı hedefler.

Tam gün

Ders Başlama: 08:45 Ders Bitiş: 14:20

Soba

Çaldıran´dan gelen öğretmen servisi bulunmaktadır.

Çaldıran´a 35 km uzaklıktadır.

Soba

KÜLTÜR-SANAT VAN PROJESİ KİTAPVAN PROJESİ ÇEDES PROJESİ